19 Kasım 2014 Çarşamba 12:23


AKUT Fethiye ekibimiz, 17 Kasım Pazartesi günü mantar toplamak için evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki şahsı aramak üzere operasyondaydı.

AKUT Fethiye ekibimiz, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kaybolan kadını aramak için 8 gönüllüsü ile arama kurtarma operasyonuna çıktı. AKUT ekibimizin yanı sıra AFAD, Umke ve JAK ekipleri de kayıp şahsı bulmak için sahadaydı. Köy halkının da katıldığı arama gece geç saatlere kadar sürdü. Herhangi bir ipucuna rastlanamayınca gün ışığında devam edilmek üzere operasyona ara verildi.

18 Kasım Salı günü sabahı yeniden başlayan arama, saat 15:00 sularında sonuç verdi. Tansiyon hastası Ayşe Tüfekçi, Çadırkavak mevkiindeki dere yatağında baygın halde bulundu. Hayli yorgun ve bitkin olduğu gözlenen Tüfekçi, yolunu kaybetmiş ve evine geri dönememişti. Açlık ve susuzluktan yorgun düşen şahsa sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ayşe Tüfekçi ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken ekiplerimiz olay yerinden ayrılarak görev noktasına geri döndü. Ayşe Tüfekçi’nin herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor.

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi 


DESTEK VERENLER