4 Şubat 2015 Çarşamba 21:18

 

 

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “AKUT Lojistik ve Seminer Bölümü Kapasite Geliştirme Projesi” kapsamında AKUT’un Türkiye genelinde bulunan 35 ekibinden Seminer Birimi’nde görev yapan gönüllüler, 24 – 25 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da, projenin ikinci aşaması için bir araya gelerek İletişim ve Sunum Teknikleri konusunda eğitim aldı.

AKUT Vakfı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren ‘‘AKUT Seminer Birimi’’ bugüne kadar ülkemizde afet bilinci oluşturma yönünde milyonlarca kişiye ulaşarak yaşamlarına farkındalık katmayı başarmıştır. Bu inançla, Türkiye genelindeki ekipler bünyesinde yer alan Seminer Birimi gönüllüleri, bireyleri olası afetlere karşı bilinçlendirme seminerlerine kararlılıkla devam ediyor.

Ataşehir Radisson Blu Otel’de bir araya gelen 85 Seminer Birimi gönüllüsünün katıldığı eğitime, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları ile aramızdan ayrılan gönüllülerimiz için saygı duruşuyla başlanmasının ardından, alanında uzman ve deneyimli isimlerin sunumlarıyla devam edildi.

Eğitimin ilk gününde Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter KURT, kişisel gelişim konusunda gönüllülerimize bilgiler aktardı. Ardından Eğitim Uzmanı Çiçek TÜRKİLİ, çocuklarda gelişim, öğrenme ve afete yaklaşım konusunda gönüllülerimize bilgi verdi.

Eğitimin son gününde ise Seminer Birim Sorumlusu Harun ÖNGÖREN, sunum teknikleri ve iletişim konularında eğitim verdi. IBM’in AKUT Vakfı Seminer Birimi’ne ayni teknolojik destek olarak sunduğu program hakkında bilgilendirmenin ardından ekipler karşılıklı deneyimlerini paylaştılar. 

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi

 

 


DESTEK VERENLER