5 Mart 2015 Perşembe 23:05

             

 

AKUT Arama Kurtarma Derneği Eskişehir ekibi, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin 14 Mart tarihinde 19. Yılını dolduracak olmasının mutluluğunu taşıdığımızı dile getiren Eskişehir Ekip Lideri Mete Kızıl, AKUT Eskişehir ekibinin, kurulduğu 2010 yılından bugüne dek gerçekleştirdiği operasyonlar, seminerler ile diğer faaliyetlerinden örnekler sundu.

Çalışmalarımızı yakından takip ettiğini ve AKUT’un her zaman sevilen, güvenilen, takdir edilen bir kurum olduğunun bilincinde olduğunu belirten Büyükerşen, Eskişehir’de bir AKUT ekibi olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Özellikle 19. yıl nedeniyle hazırlanan afişleri tramvay duraklarından yayınlayabileceklerini belirten Belediye Başkanımız, ekibimize ayrıca yeni yerleşke konusunda ilçe belediyeleri ile görüşme sözü de verdi.

AKUT’un uzman eğitmen kadrosunun yer aldığı seminer birimi gönüllülerinden belediye personeline Afet Bilinçlendirme semineri sözü de alan başkanımız, okulların yanı sıra mahalle muhtarları ile iletişime geçerek benzer seminerleri mahallelerde halkımıza da vermemizin çok anlamlı olacağını belirtti ve eğitimin önemine dikkat çekti.

AKUT Eskişehir ekibi gönüllüleri, sıcak karşılamadan dolayı Sn. Büyükerşen ve Belediye personeline teşekkürlerini ilettiler.

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi 


DESTEK VERENLER