29 Ekim 2015 Perşembe 13:00

                             

Büyük Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının uzun yıllar süren ve çok büyük çabalarla, çok büyük fedakârlıklarla kazandıkları bağımsızlık mücadelesinin en değerli sonucu olan Cumhuriyetimiz bugün 92 yaşında! 

Ülkemizin dört bir yanında, her yıl daha büyük bir coşku ve mutlulukla kutladığımız Cumhuriyetimizi ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak ve kollamak için, biz de ülke genelindeki 36 ekibimiz ile gururla dimdik ayaktayız, Ata’mızın izindeyiz, cumhuriyetimizin yılmaz, yorulmaz, pes etmez bekçileriyiz!  

 

Büyük önderimizin de dediği gibi, en büyük bayramdır, kutlu olsun!
 

AKUT Genel Başkanımız Ali Nasuh Mahruki’nin Cumhuriyet Bayramı mesajı:

“Cumhuriyet demek hiç kimsenin etnisitesine, mezhebine, inanıp inanmayışına bakılmaksızın her bir yurttaşımızın temel hak ve özgürlüklerinin korunduğu laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti demektir. Cumhuriyet demek tam bağımsızlık demektir. Cumhuriyet demek Yurtta Barış, Dünyada Barış demektir. Cumhuriyet demek yaşamda ve fırsatlarda eşitlik, adalet, ehliyet ve liyakat, şeffaflık ve hesap verilebilirlik, sürdürülebilir bir gelecek demektir. Bizler Cumhuriyet çocuğuyuz, büyük önderimizin dediği gibi; her durum ve şart altında birinci vazifemiz, en kıymetli hazinemiz olan Türk bağımsızlığını ve Türk Cumhuriyeti’ni korumak, kollamak ve gerekirse de kurtarmaktır… Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun… ”



AKUT Basın İlişkileri

 

 



 


DESTEK VERENLER