AKUT'A TÜGİAD DESTEĞİ

6 Mart 2014 Perşembe 19:26

1996 yılından bu yana Türkiye'de ve dünyada arama-kurtarma faaliyetleri konusunda önemli işler başarmış, pekçok canlının hayatını kurtarmış olan AKUT Arama Kurtarma Derneği'ne Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak için çalışan, yatırımlar yapan, başarılı girişimlere imza atan Türkiye Genç İşadamları Derneği'nden (TÜGİAD'dan) çok değerli bir destek geldi.

Van'da geçtiğimiz haftalarda 1,5 yaşındaki Muharrem'in zamanında yeterli sağlık müdahalesi yapılamadığı için yaşamını yitirmesi tüm Türkiye'yi üzdü. Bu duruma bir suçlu aramak yerine bundan sonra tekrarlanmaması için ne yapılabileceğini araştıran TÜGİAD, bu tip durumlarda sadece Bingöl'de 150'nin üzerinde operasyona imza atan AKUT'a destek vermeye karar verdi.
TÜGİAD olarak, Türkiye'nin başarılı sivil toplum örgütü olan AKUT'a bölgedeki etkinliğini arttırmak üzere bağışlanan kar motosikleti ve taşıyıcısının teslim edilmesi amacıyla 7 Mart 2014 Cuma günü Abalı Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilecek törende siz değerli basın mensubu dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih: 7 Mart 2014 Cuma
Yer: Abalı Kayak Merkezi - Van

PROGRAM
14.00-15.00              Basınla buluşma ve teslim töreni ve kar motosikletli kurtarma tatbikatı