7 Mart 2010 Pazar 02:15

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne yeni atanan M. Emin Boğatekin ve arama kurtarma teknisyeni Veysel Tokiz, AKUT Bingöl Ekibi’ne nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette İl Afet ve Acil Durum Müdürü; işimiz dünyanın en şerefli ve de en kutsal görevi olan insan kurtarmaktır. Bu kutsal görevi yapan insanlarla hem tanışmak hem de işbirliği içerisinde insanımıza daha iyi hizmet verebilmek açısından neler yapabileceğimizi görebilmek açısından bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ekip liderimiz Ahmet Ateş de AKUT Bingöl’ün 2002 yılından beri arama kurtarma ve çeşitli kültürel faaliyetlerle Bingöl halkına hiçbir karşılık beklemeden hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirterek ziyaretten ve iyi niyet ifadelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet ortamında geçen ziyaretten sonra misafirlerimize derneğimizi tanıtan kısa bir brifing verildi. Sonrasında arama kurtarma malzemelerimizin olduğu konteynır, prefabrik depomuz ve kar motorlarımızın olduğu bölüme geçildi. Karşılıklı iyi niyet ve işbirliği dileklerinden sonra misafirler uğurlandı.

Biz de AKUT Bingöl olarak kurulduğumuzdan beri ilk defa bir eski adıyla sivil savunma yeni adıyla il afet ve acil durum müdürünün bizi ziyaret etmesinden duyduğumuz memnuniyeti kamuoyuna saygıyla iletiriz.

AKUT BİNGÖL

 



 

 

 


DESTEK VERENLER