18 Ekim 2010 Pazartesi 22:47

FİLLİ BOYA VE AKUT ELELE VERDİ,

78 OKULU BOYUYOR…

 

 

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya sosyal sorumluluk bilinciyle sürdüğü destek çalışmalarına devam ediyor. Filli Boya, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) tarafından sürdürülen “Akut Anadolu’yla Elele” projesinin destekçileri arasında yerini alarak 78 okulun boyanmasını sağlıyor.

Filli Boya’nın desteğiyle eğitim alanında gerçekleştirilen çalışmada; Gaziantep ili İslahiye ilçesinden 30 okul, Gaziantep ili Yavuzeli ilçesinden 1 okul, Malatya ili Doğanşehir ilçesinden 15 okul ve Malatya ili Battalgazi ilçesinden 32 okul boyanarak toplamda 78 okul yeni öğretim yılına sağlıklı ve modern şartlar altında başlayacak.

15.000 öğrencinin eğitim gördüğü 78 okulda 238.270 metrekare alan boyanıyor…

Geleceğimizin teminatı öğrencilere hak ettikleri, daha iyi eğitim koşulları sağlanmasının amaçlandığı, Filli Boya ve AKUT’un elele verdiği çalışma kapsamında yaklaşık 15.000 öğrencinin eğitim gördüğü 78 okulda 238.270 metrekare alan boyanıyor. Okullarının boyanmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katkılarından dolayı Filli Boya ve AKUT’a teşekkürlerini iletirken gerçekleştiren çalışmaların diğer firmalara da örnek olması dileklerini ilettiler.

İlk kez 2005 yılında başlayan, Filli Boya’nın da 2010 yılında dâhil olduğu “Akut Anadolu’yla Elele” projesi kapsamında özel sektörde faaliyet gösteren kuruluşların kendi portföylerinde bulunan her türlü giyim, gıda, elektronik eşya, mobilya, araç, kırtasiye, okul malzemesi, kitap ve benzeri ürünler; AKUT aracılığıyla Anadolu’nun dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine veriliyor.

Filli Boya, topluma ve çağdaş eğitime katkı amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine gelecek dönemde de tüm hızıyla devam etmeyi planlıyor.

   

 

 

 

 

 


DESTEK VERENLER