19 Temmuz 2012 Perşembe 12:08

AKUT Arama Kurtarma Derneği ve AKUT Başkanı Ali Nasuh MAHRUKİ, ÇepeÇevre Çevreci Yaşam Platformu tarafından çevre bilincine katkıları ve çevre temizlik çalışmalarına verdiği destek dolayısıyla birer plaket ile onurlandırıldı.

18 Temmuz 2012 Çarşamba akşamı Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde düzenlenen törende AKUT Başkanı Ali Nasuh MAHRUKİ'nin de katkıda bulunduğu "ÇEPEÇEVRE TÜRKİYE" belgesel filminin gösteriminin ardından projeye katıkıda bulunanlara plaketleri verildi. Geceye AKUT Başkanı Ali Nasuh MAHRUKİ'nin yanısıra AKUT Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Projeler Koordinatörü Şenol DURMUŞ da katıldı.

"ÇEPEÇEVRE TÜRKİYE" belgesel filmi, küreselden yerele tüm çevre sorunlarını anlatan ve bilinçlendirme amacı taşıyan bir çalışma. "Dünya Biz Olmadan da Yaşar... Ama Bize Dünyasız Yaşam Yok!" sloganıyla yola çıkan ÇepeÇevre Çevreci Yaşam Platformu'nun çalışmalarına aynı zamanda Global Compact üyesi olan AKUT Arama Kurtarma Derneği'nin katıkıları ilerleyen günlerde de devam edecektir.

 

 


DESTEK VERENLER