17 Ekim 2012 Çarşamba 22:21
Sporun her alanına destek veren Medical Park Hastaneler Grubu; AKUT Spor Kulübü bünyesinde yer alan Kar Sporları Bölümü’ne sponsor oldu.
 
Medical Park; AKUT Kar Sporları Bölümü’nün Konaklı, Erciyes ve Uludağ’da organize ettiği antrenman kamplarında ve AKUT Spor Kulübü’nün gerçekleştireceği diğer organizasyonlarda, tam teşekküllü olarak ilgili sağlık personeli ve ambulansları ile birlikte yer alacak. Medical Park Hastaneler Grubu; vereceği sağlık hizmetlerinin yanı sıra, AKUT Spor Kulübü’nün ileride daha başarılı sporcular yetiştirmesi için kulübe maddi destekte de bulunacak.
 

AKUT Spor KulübüBaşkanı Nasuh Mahruki; “Kayak branşında sporcu sağlığı ve emniyeti konusunda ülkemizde bir ilkolan AKUT Spor Kulübü’nün, Medical Park ile yaptığı işbirliği bizim için çok anlamlı bir adımdır. Yeni sponsorluk anlaşmamız; AKUT Spor Kulübü’nün kayak branşındakiciddi, çağdaş ve disiplinli yaklaşımını, ülkemizin önde gelen sağlık gruplarından Medical Park’ın desteğini alarak bir ileri aşamaya götürdüğünün ifadesidir” dedi.


DESTEK VERENLER