19 Şubat 2013 Salı 16:30
AKUT- ADIM ADIM ile Nefes Nefese
 
Sevgili AKUT Dostu,  güzel bir haberimiz var:  ADIM ADIM Oluşumu artık AKUT'la beraber koşuyor.
 
Adım Adım  Oluşumu ("AA") Türkiye'nin ilk ve tek yardımseverlik koşusu oluşumudur. Sadece koşmayan, koşarken başkalarına da yardım etmeyi ilke edinmiş gönüllülerden bir araya gelen bir sivil toplum oluşumudur.
 
Bugüne kadar Avrasya ve Runtalya koşularına katılarak ve koşarak/yürüyerek, koşuları/yürüyüşleri sırasında kendi çevrelerinden 3 milyon TL bağış toplanmasına aracılık etmişlerdir.
 
Koşarak bağış toplayacağımız AKUT projemizin adı NEFES olarak belirlenmiştir.
 
Yurt dışında Charity Run olarak bilinen ve son 5 yılda ADIM ADIM ile Yardımseverlik Koşusu olarak Türkiye'de yaygınlaşan bu kaynak yaratma metodu ile AKUT  NEFES Projesinde, deprem ve benzeri doğal afetlerle karşılaştığında canlıların NEFES almasını, NEFES almaya devam etmesini sağlamaya çalışmaktadır.
 
Siz de bir AKUT Dostu olarak artık ben de sadece koşmak istemiyorum, iyilik peşinde koşmak istiyorum diyorsanız bize mail atın, haber verin. Size hem NEFES projemizi hem de nasıl koşarak AKUT'a destek olabileceğinizi anlatalım. (AKUT- Gülseren Yıldız: gulyildiz66@hotmail.com ;  AA -Yegâne Güley : yeganeg@gmail.com)
 
ADIM ADIM Oluşumu'nu biraz daha yakından tanımak isterseniz;
 
En kurumsal ve en kısa tanıtıcı broşürleri www.bit.ly/adimadim
Web sitesi: (www.adimadim.org
Twitter: @AdimAdimAAO
 
En yakın koşu RUNTALYA 3 Mart'ta Antalya'da, orada hedefimiz 50 kişilik bir AKUT yardımseverlik koşusu takımı kurmak ve bu sayede yeni hayatlar kurtarabilmek ve zorda olan daha çok insana NEFES olabilmek... Ben de 3 Mart'ta AA koşucularıyla birlikte Öğer Runtalya Maratonu'nda ilk yardımseverlik koşumu yapacağım ve desteğinizi esirgemeyeceğinizi umut ediyorum.
 
Desteğiniz için gerekli banka hesap detayı: 
AKUT Arama Kurtarma Derneği
Türkiye İş Bankası Gayrettepe Şubesi
Şube Kodu : 1080
Hesap No: 786615
Iban : TR43 0006 4000 0011 0800 7866 15
 
Siz de RUNTALYA'da ilk yardımseverlik koşunuzu yapmak isterseniz RUNTALYA'ya kayıtı bu linkten olabilirsiniz:  http://www.runtalyaonline.com/Anasayfa.aspx 
 
Değerli AKUT Dostu, Sevgili Dostumuz, Türkiye'nin AKUT'una göstermiş olduğunuz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
 
RUNTALYA'da birlikte, iyilik peşinde koşmak dileğiyle.
 
A.Nasuh Mahruki

DESTEK VERENLER