15 Ekim 2014 Çarşamba 14:23

AKUT, her alanda olduğu gibi spor alanında da fark yaratmaya devam ediyor. AKUT gönüllüleri için koşmak, sağlıklı olmak ve verilecek görevi üstün bir fizik gücü ile yapmanın dışında, artık ayrı bir anlam daha ifade ediyor. AKUT sevdalıları ve gönüllüleri yardım için koşuyor.

ADIM ADIM ile yardımseverlik amacımızla paralel oluşturduğumuz birlikteliğimizin 4. koşusu olan Vodafone 36. İstanbul Maratonu’nda; koşarak veya koşucularımıza bağışta bulunarak destek olmanızı bekliyoruz. Bu desteğinizi dostlarınıza, arkadaşlarınıza, ailenize ileterek daha da büyütebilirsiniz.

16 Kasım 2014 günü gönüllülerimizin yanı sıra sayıları her koşuda giderek artan, kalbi AKUT ve yardım için çarpan AKUT sevdalılarının katılımı ile ADIM ADIM’ın yakın desteğini hissederek, İstanbul’da büyük bir coşku ile koşacağız. Koşu sonucu katkılarınızla toplanacak bağışlar ile AKUT daha fazla cana can katabilecektir.

Şimdiden teşekkürler koşucularımızın bağış taleplerini karşılayan dostlarımıza… Teşekkürler yardım gibi insan bir duygu ile koşacak arkadaşlarımıza… Tabii ki en büyük teşekkür ADIM ADIM’ın insan sevgisini her şeyin önünde tutan, her biri yardım amacıyla koşan kardeşlerimize… Sizinle olmaktan, aynı amaç için hareket etmekten çok mutluyuz.

Yanımızda olmanız gücümüz güç katacaktır.
Nice yardımseverlik koşularında bir arada olmak dileği ile...

AKUT VAR HAYAT VAR

 

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi


DESTEK VERENLER