15 Ekim 2014 Çarşamba 14:34

AKUT Arama Kurtarma Derneği, gönüllülerinin kendilerine verilecek görevleri yapabilecek  fiziki yeterliliğe ulaşabilmelerine yardımcı olmak, yol göstermek, aynı zamanda ülkemizde sporun sevilmesine ve yayılmasına yönelik çalışmalara katkı sağlamak  maksadıyla, 23 Şubat 2009 tarihinde kurduğu “AKUT SPOR KULÜBÜ” ile birçok sportif başarıya imza atmaktadır.

Bünyesinde dağcılık, atletizm, kayak, bisiklet, motor sporları, havacılık ve yüzme branşlarının yer aldığı kulüpte gönüllüler isteklerine bağlı olarak eğitim, etkinlik ve yarışlara katılabilmekte, AKUT forması altında lisanslı veya lisanssız olarak “AKUT SPOR KULÜBÜ”nü temsil etmektedirler.

Başarılı branşlardan biri olan Motosiklet Birimi, İzmir Ülkü pistinde düzenlenen ve  6 ayaktan oluşan Türkiye Şampiyonasında, 5. ayak sonucu en yakın rakibine 406 puan fark atarak Türkiye Şampiyonluğunu garantilemiştir.

Şampiyonanın 6. ve son ayağı 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde İzmir Ülkü Pistinde düzenlenecek yarış ile sona erecek ve “AKUT SPOR KULÜBÜ MOTOSİKLET BİRİMİ” başarısını şampiyonluk kupası ile ödüllendirecektir.

Yarış ve ödül töreninde, Motosiklet Birimi tarafından davet edilen “Ulusal Down Sendromlular Derneği” mensubu Down Sendromlu gençlerimizde yer alacaklar ve bu başarıyı bizimle paylaşacaklardır.

Bu paylaşımda sizleri de aramızda görmek isteriz.

Saygılarımızla

AKUT Basın İlişkileri Birimi

 

 


DESTEK VERENLER