17 Ocak 2015 Cumartesi 20:58

             

AKUT Arama Kurtarma Derneği, kurulduğu 1996 yılından bu yana, bilgi birikimini faydaya dönüştürmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AKUT’un ülke genelindeki otuz beş ekibinden on sekizincisi olarak 2008 yılında resmî açılışı yapılan AKUT Gaziantep ekibi, 6 yıl içerisinde Gaziantep ve çevresinde 22 arama-kurtarma operasyonu düzenledi ve yanı sıra çevre okullarda sayısız seminer verdi.

Son olarak 16.01.2015 tarihinde Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu’nda 110 öğrenci ve 3 öğretmene “Deprem Bilinçlendirme Semineri” veren AKUT Gaziantep Seminer Birimi gönüllüleri, geleceğimizin sahipleri çocuklarımızın aydın bireyler olarak yetişmesi için her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirttiler.

AKUT Gaziantep Ekip Lideri Alper Tan, yaptığı açıklamada öğrencilerin yoğun ilgisi ve dikkatiyle karşılaştıklarını belirterek, çocuklarla bir arada keyifli zaman geçirmelerinin AKUT gönüllülerine de iyi geldiğini dile getirdi. Aileleri bilinçlendirmenin en kolay yolunun çocukları bilinçlendirmek oldun söyleyen Alper Tan, AKUT Gaziantep ekibi olarak 2015 yılı içinde seminerlerine aralıksız devam edecekleri bilgisini de verdi.

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi 
 

 


DESTEK VERENLER