8 Ocak 2017 Pazar 17:25


                                  
 

AKUT Başkanı Ziyaretlerine Devam Ediyor
 

AKUT Arama Kurtarma Derneği Başkanı Saydun Gökşin, Bursa’da bir dizi ziyarette bulundu.

Başkanımız öncelikle, yeni göreve başlayan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek başarı dileklerimizi iletti. 
 

Gökşin’e AKUT Bursa Ekip Lideri Abdullah Nişancıoğlu, AKUT YK Üyesi Recep Şalcı ve AKUT Rize Ekip Lideri Güçlü Uzunalioğlu eşlik etti. Görüşmede Bursa ekibimizin Bursa ve civarında gerçekleştirdiği operasyonlarla lojistik, eğitim ve insan gücü kapasitesi hakkında bilgi aktarımında bulunan Gökşin, Sn. Hacıoğlu’na JAK ile gerçekleştirilebilecek eğitim ve tatbikatlarda ortak çalışmalardan duyacağımız mutluluğu iletti ve şeref defterini imzaladı.
 

Aynı gün, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD )Bursa İl Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Yalçın Mumcu’ya da ziyarette bulunan Başkanımız ve ekip liderlerimiz, yine AKUT Bursa ekibimizin operasyonel çeşitliliği ve yeterlilikleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.
 

Sn. Mumcu, eğitimlerimizi AFAD Bursa ekibine ait eğitim sahasında gerçekleştirebileceğimizi, özellikle Ana Kamp eğitimlerimizde bu sahayı kullanabileceğimizi belirterek operasyonlarda da AKUT ile çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ilettiler.
 

AKUT ailesi olarak, Başkanımızı ve Ekip Liderlerimizi makamlarında kabul eden Sn. Hacıoğlu ve Sn. Mumcu’ya teşekkürlerimizi iletiriz.
 

AKUT Basın İlişkileri Birimi

 

 


DESTEK VERENLER