10 Şubat 2017 Cuma 13:19

                                                                                                                                                                                            

AKUT Tekirdağ Ekibinden Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Daha


AKUT Tekirdağ Ekibimiz, Adalet Bakanlığı Yüksek Güvenlikli Tekirdağ 1 No.lu
T Tipi Kapalı Ceza Evinde bulunan kadın mahkûmların çocuklarına bebek bezi desteğinde bulundu.  

Ekibimiz, ONTEX firması tarafından, ihtiyaç sahiplerine iletilmesi için derneğimize gönderilen bebek bezlerini Cezaevi Kurum Müdürü Sn. Selçuk Sucu’ya teslim etti.

AKUT Tekirdağ Ekip Lideri Murat Kılıç, AKUT’un kurulduğu günden bu yana sadece arama-kurtarma operasyonları ve eğitici-öğretici paylaşımları ile değil, sosyal yönü ile de birçok hayırseverlik ve yardım projesine imza attığını hatırlattı.  

Murat Kılıç; “AKUT gönüllüleri olarak, elimizdeki imkânları ihtiyacı olan kişilerle paylaştığımızda yaşanan mutluluğa şahit olunca yaptığımız işten son derece keyif alıyoruz. Bu mutluluk motivasyonumuzu artırıyor ve daha fazla ne yapabileceğimizi düşünmeye, yeni projeler için var gücümüzle çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.

AKUT Tekirdağ ekibi olarak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız yardımlaşma protokolü ile İtfaiye Daire Başkanlığı’na gelen ihbarlara ekibimizin kapasitesi dahilinde destek veriyoruz.

20 yıldır dağda, doğada, afetlerde insan yaşamı kurtarmaya kendini adamış, ülkenin ilk gönüllü
arama-kurtarma takımı olan AKUT’u, 2012 yılından beri Tekirdağ’da en iyi şekilde temsil etmenin gurur ve sevincini yaşamaktayız.

Vatandaşlarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, belediyelerimize her tür sosyal yardımlaşma çalışması için sorumluluk almaya hazır olduğumuzu tekrar hatırlatıyor ve afetlerde can kaybının minimize edildiği bir ülkede yaşama umudumuzu koruyoruz.” diye konuştu.

Cezaevi Kurum Müdürü Sn. Selçuk Sucu’ya, ekibimizi makamında kabul ettiği ve örnek çalışmamızı teşekkür belgesi ile taçlandırdığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 

AKUT Basın İlişkileri Birimi 
 

 


DESTEK VERENLER