1 Mart 2017 Çarşamba 17:43

                      

AKUT Atletizm Takımı ve AKUT Gönüllü koşucuları 4, 5, 11, 12, 19, 26 Şubat tarihlerinde katıldıkları yarışmalarda, AKUT’u başarıyla temsil ettiler.

04 Şubat’ta gerçekleşen AA Koşu Belgrad Ormanı 6K koşusunda  AKUT sporcuları Fatih Kocaman, Mustafa Yenen,  Serdar Bektaş, İsmail  Çimen, Mustafa Kıroğlu, Meltem ilhan, Kenan Aydoğan, Aydın Koyuncu, Perihan Görenek, Sinan Eroğlu,  Murat Bakan , Arzu Uzunali, Başak Baber, Merve Ulus, Cansu Altunbaş, İrem Ülgen Gökçek, Evren Yılmaz, Zeki Kılıç, Deniz Topaloğlu ve Ender Akyüz takım olarak yarıştılar. AKUT Atletizm Takımı ve AKUT Gönüllü koşucuları koşuya 3 takım olarak katıldılar. AKUT Atletizm Takımı, Genel Takımlar kategorisinde 2., STK Takımları arasında ise birinci olarak yarışı tamamladı.  

12 Şubat’ta İspanya’da gerçekleşen Mitja Marató de Barcelona 21 koşusuna ise AKUT sporcuları  Fatih Kocaman, Sinan Eroğlu ve Coşkun Akan katıldı.

12 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleşen Couple Run 4K’ya AKUT sporcuları İbrahim Çöp, Muammer Büyük, Eren Çöp, Kenan Ercan , Kıymet Madendere, Nesrin Ercan , Efe Ercan, Muammer Büyük, Allattin Gülseven, Aytül Çöp , Melis Gülseven, Fatih Koca ve Aykut Karu katıldı.

19 Şubat’ta Belgrad Ormanı’nda gerçekleşen Geyik Koşuları 1 4K/14K/28K koşusuna AKUT sporcusu Mustafa Yenen katıldı.

19 Şubat’ta Trabzon’da gerçekleşen YM 10/21K koşusuna AKUT sporcuları Sezgin Oturmaz, Cevriye Tunç Oturmaz, Gültekin Zarplı, Ragıp Pirselioğlu, Muammer Büyük ve Göksel Uysal katıldı. AKUT Sporcusu Cevriye Tunç Oturmaz, 40-44 Bayanlar Kategorisinde 2’inci olarak dereceye girdi. 

26 Şubat’da Aydos Patika Koşusu 11K/4K ile Alanya’da gerçekleşen Atatürk YM 21K Koşusu’na da AKUT sporcuları katıldı.

 

Tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi


DESTEK VERENLER