1 Mart 2017 Çarşamba 21:37

                    
 

AKUT Mersin ekibi, AKUT Anadolu İle El Ele projesi kapsamında, GENTEX’ten gelen okul kıyafetleri, AKUT gönüllülerinden ve gönüllülerin yakınlarından gelen boyama ve hikâye kitapları ile kırtasiye malzemelerini Mersin’in Erdemli ilçesindeki öğrencilere ulaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kırsal Grup Başkanı Sn. Durdu Işıklı’nın yardımıyla kırsal bölge köylerine ziyarette bulunan AKUT Mersin ekibi, öncelikle köylerdeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek bebek bezi, kitap ve t-shirt dağıttı.

İlemin İlköğretim Okulu ziyaret edilerek yardım malzemeleri çocuklara tek tek teslim edildi. Sonrasında, Pınarbaşı Muhtarlığı yönlendirmesiyle, yurtta kalan çocuklara t-shirt dağıtıldı.

Öte yandan; Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinasyon Şube Müdürü Sn. Yusuf Güzel’i ziyaret eden AKUT gönüllüleri, Güzel’den, gelecek çalışmalarda destek sözü aldılar.

13 yıldır devam eden AKUT Anadolu ile El Ele projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız, destekçilerimizin ve gönüllülerimizin desteği ile artarak devam edecek...

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi

 

 


DESTEK VERENLER