2 Mart 2017 Perşembe 05:29

                                     

AKUT ailesi olarak tüm yurtta çalışmalarımıza aralıksız devam ederken, 4 Şubat sabahı büyük bir acıyla sarsıldık.

AKUT Denetleme Kurulu üyemiz, AKUT eğitmenimiz, ADIM ADIM temsilcimiz sevgili Murat Bakan maalesef çok erken aramızdan ayrıldı.
Uzak yakın tüm gönüllülerimizle bir anısı olan Murat Bakan’a son görevimizi kalabalık bir ekiple yerine getirdik. Gerek dernek bünyesinde, gerekse dışarıda Murat Bakan'ın anısını yaşatmak adına birçok çalışma başlatıldı.

EFENDİ LİG yönetimi ile birlikte tüm takımlar “acınız acımızdır” diyerek hepimize başsağlığı dileklerini ilettiler ve o haftanın tüm maçlarında Murat Bakan anısına saygı duruşunda bulunuldu.

AKUT Kaş-Kalkan ekibimiz sevgili Murat Bakan anısına Kaş Phellos-Antiphellos yürüyüşü yaptı.

AKUT Eskişehir Ekibi Gönüllümüz Hüseyin Özgören gerekli izinler ardından Murat Bakan anısına Manisa Salihli’de kütüphane kurulumuna başladı. 

Geçtiğimiz yıl İstanbul Maratonu’nda engelli bir arkadaşımıza eşlik ederek 15 km koşan Murat Bakan anısına, gönüllülerimiz arasında toplanacak para ile akülü sandalye alınıp ihtiyaç sahiplerine verilecek.

ADIM ADIM Murat Bakan anısına bir hatıra ormanı projesine başladı. 5 Mart’ta ise Runatolia Maratonu’nda Murat Bakan anısına koşacağız. 
Gittiğimiz her yerde bizimle olacaksın, huzur içinde uyu Murat Bakan…

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi

 


DESTEK VERENLER