14 Mart 2017 Salı 21:22

                                                  

 

Sevgili Arkadaşlar,

Zamanın artık çok hızlı bir şekilde aktığı bir dönemdeyiz. Teknolojinin ilerlemesi sonucu iletişim kanalları ve kaynakları artınca, birçok yerden bilgi ve haber alır hale geldik. Iyi haberler kadar olumsuz haberler de hayatımızın bir parçası haline geldi. Belki de bu yüzden, dünya birkaç yıldır bir kaos içinde, birçok keyifsiz haber ile çalkalanıyor.

Türkiyemiz de bu fırtınalı süreçten nasibini aldı, etrafımızda olan huzursuzluklar, savaşlar, kavgalar, hesaplaşmalar bizlerin günlük hayatını etkiledi. Bu durum kâh işlerimize yansıdı kâh aile hayatmıza…

İşte bu durumda, gündelik hayatımızın geçtiği kaos içinde, hiç tanımadığımız birine yardım edebilmek, ona destek olmak, bu kadar olumsuzluğun içinde onu sağlıklı yaşam koşullarına aktarabilmek için çaba harcamak, operasyonda olan ekip arkadaşlarımıza destek olmak, hazırlık aşamasında her malzemeyi en işe yarar seviyede tutmak için gayret sarf etmek, bu kadar karanlığın içinde biraz ışık olabiliyor diye umut ediyorum.

AKUT, 21 yılda birçok merhaleden geçti, geçmeye de devam ediyor. Bu durum evrilmenin, gelişmenin bir parçası olsa gerek... Ancak her halukârda, birlik ve beraberliğimiz sayesinde tüm sıkıntıların üstesinden geleceğimize inancım tamdır.

21. Yaşımız kutlu olsun! AKUT olarak daha nice yıllar tüm canlıların hayatlarına dokunacağız; yardıma ihtiyacı olan her nefesin, akışlarındaki durağanlıktan çıkıp normal hayatlarına devam edebilmeleri için tüm gücümüzle yanlarında olacağız.

Sevgi ile kalın...

 

Saydun Gökşin

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı


DESTEK VERENLER