22 Mart 2017 Çarşamba 12:26

AKUT Bodrum Ekibimiz Yeni Binasına Kavuşuyor!

2008 yılından beri Muğla'nın Bodrum ilçesinde arama-kurtarma ve sosyal sorumluluk projeleriyle faaliyet göstererek Bodrum'a değer katan AKUT Bodrum ekibimiz, yaklaşık 1 yıldır devam eden inşaat çalışmalarının sonunda nihayet yeni binasına kavuşuyor!

İnşaatında sponsorlarımızın ve gönüllülerimizin bizzat çalıştığı, AKUT Bodrum ekibimizin tümüyle kendi imkânları ile hayata geçirdiği binamız, 282 m² kapalı; 135 m² yarı kapalı alan, 180 m² yarı kapalı garaj, 1 adet 80 kişilik eğitim salonu, 1 adet operasyon kriz merkezi odası, 1 adet 20 kişilik toplantı odası, 1 adet lojistik deposu, ip teknik arama kurtarma eğitimleri için 12 m yüksekliğinde tırmanma kulesi ile 3 dönüm bahçeye sahip.

AKUT Bodrum Kürşat Avcı Operasyon ve Eğitim Merkezi adı verdiğimiz binamızın açılışında AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Saydun Gökşin, AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslu ve AKUT Onursal Başkanı Ali Nasuh Mahruki başta olmak üzere, AKUT Bodrum ekibi ve diğer ekiplerimizden gönüllülerimiz de hazır bulunacaklar. 

 

Tüm yerel yönetimlerin de davetli olduğu ve 07 Nisan 2017 Cuma günü saat 16:00'da gerçekleşecek olan açılışımıza tüm halkımız, tüm destekçilerimiz davetlidir.

Adres: AKUT Bodrum Kürşat Avcı Operasyon ve Eğitim Merkezi
            Gaz Deresi Mevkii No:18 Konacık Bodrum MUĞLA


AKUT Basın İlişkileri Birimi 


DESTEK VERENLER