31 Mart 2017 Cuma 20:13

İstanbul Kültür Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu, Türk Dünyası Araştırmaları Kulübü ve Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün gönüllü olduğu "Şehit Polis Çocuklarına Hediye Oyuncak Etkinliği" 27.02.17 ve 11.03.17 tarihleri arasında Ataköy Yerleşkesi, B1 katında bulunan stant alanında oyuncak bağışı toplanarak gerçekleştirildi.

Toplanan çeşitli oyuncakların yanında, "ultrAslan UNI-KÜLTÜR" taraftar topluluğu da 60 adet el örmesi bez bebek bağışladı. Toplanan oyuncaklar İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunlar Derneği’ne (İKÜMED) teslim edildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu'nun düzenlemiş olduğu "Kızılay Kan Bağışı" etkinliği 7 Mart 2017, Salı günü Ataköy Yerleşkesi, İncirli Yerleşkesi ve Şirinevler Yerleşkesi'nde 09:00 - 18:00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Ataköy Yerleşkesi'nden 95, İncirli Yerleşkesi'nden 45 ve Şirinevler Yerleşkesi'nden 50 bağışçıyla toplam 190 kan bağışı alındı.

AKUT'un üniversite ayağı olan AKUT Öğrenci Toplulukları, ülke genelinde gerçekleştirdikleri yardımseverlik projeleri ile gençlere rol model olmaya devam ediyor... Genç arkadaşlarımızın başarılı çalışmalarını mutulukla izliyor, her biriyle gurur duyuyoruz... 

AKUT Basın İlişkileri 


 

 

 

 

 

 


DESTEK VERENLER