2 Mayıs 2017 Salı 09:43

AKUT Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Öğrenci Topluluğu 24 Nisan'da ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk Onkoloji Kliniğinde yatan çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

AKUT İstanbul Kültür Üniversitesi ve Bilgi Üniversitesi Öğrenci Toplulukları, 10-11 Nisan tarihlerinde Pendik Cemil Meriç Ortaokulu öğrencileriyle ''kapı boyama'' etkinliğinde buluştu. Öğrencilerde sanat sevgisini şekillendirmek ve geliştirmek için renklerden yola çıkılarak, okullarda en çok yıpranan yer olan sınıf kapıları hedef seçildi. ''Rengarenk Okul Projesi'' kapsamında okulun tüm kapıları öğrencilerle birlikte boyandı. Okul Müdür Yardımcısı Zehra Solak ve öğretmen Deniz Alakoç'un koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projedeki katkıları nedeniyle AKUT Öğrenci Topluluklarına, okul öğretmen ve öğrencilerine ve FİLLİ BOYA’ya teşekkür ederiz.

AKUT Anadolu Üniversitesi Öğrenci Topluluğu, AKUT Eskişehir Ekibi ve Eskişehir Kent Konseyi ile birlikte Eskişehir ili Mollaoğlu köyü mevkisinde 2500 adet Sedir fidanı dikim etkinliği gerçekleştirdi.​

AKUT Basın İlişkileri 


DESTEK VERENLER