1 Haziran 2017 Perşembe 18:04

• AKUT Seferihisar Ekibinin Verdiği Deprem Bilinçlendirme Semineri 

 AKUT Seferihisar ekibimiz, 5-9 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Muharrem Gülpınar Ortaokulu, Tepecik Ortaokulu ve Semiha İrfan Çalı Anadolu Meslek Lisesi’nde 229 öğrenci ve 12 öğretmene "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi. Katılımcılarımıza AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin "Afet Bilinci ve Önlemler El Kitapçığı" dağıtıldı.

 

• AKUT Kocaeli Ekibinin Verdiği Deprem Bilinçlendirme Semineri 

 AKUT Kocaeli ekibimiz, 6 Mayıs’ta Düzce Toplum Gönülleri Vakfı merkezince gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, 40 Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) gönüllüsüne "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

• AKUT Ankara Ekibinin Verdiği Deprem Bilinçlendirme Semineri 

AKUT Ankara ekibimiz, 9 Mayıs’ta AKUT Ankara yerleşkesinde Hafsa Sultan Anaokulu’ndan 5 öğretmen ve 48 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

• AKUT Manisa Ekibinin Verdiği Deprem Bilinçlendirme Semineri 

 AKUT Manisa ekibimiz, 18 Mayıs’ta Yunus Emre İlçesi Cemal  Ergün İlkokulu’nda 6 öğretmen ve 156 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

AKUT ekiplerimiz, ‘’BİLİNÇ HAYAT KURTARIR ‘’ sloganı ile yurdun dört bir yanında, her yıl ortalama 2.000 ücretsiz oturumda yine ortalama 100 bin vatandaşımıza ’’ TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ’’ vermektedir.

 

AKUT Basın İlişkileri Birimi


DESTEK VERENLER