2 Haziran 2017 Cuma 00:56

 

 

Yapmış olduğu yardım çalışmalarını öncelikle en yakın merkezden başlayarak Mersin’in tüm ilçelerine götürmeyi amaçlayan AKUT Mersin ekibimiz, çocuklarımızın yüzünü güldürdü.

AKUT Mersin ekibimiz, Mersin'in Gülnar, Mut, Tarsus, Aydıncık, Anamur ve Bozyazı ilçelerine giderek verdiği küçük hediyelerle öğrencileri sevince boğdu.

Anamur Karalarbahşiş İlkokulu ve Ortaokulu’nda 200 öğrenciye tişört ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Bozyazı İlçesi’nde Kökobası İlkokulu ve Ortaokulu’nda minik öğrencilere AKUT hakkında kısa bilgiler veren ekip, 285 öğrenciye tişört ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Aydıncık Cumhuriyet İlkokulu’nda ise 150 öğrenciye yapılan tişört dağıtımı ardından yine AKUT hakkında bilgilendirmede bulundular.

 

Tarsus’ta da Abdullah Dirlik İlk ve Ortaokulu’na geçerek öğrencilere tişört ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunan Mersin ekibimiz, ardından Mut Yapıntı Köyü İlkokulu’nda boyama kitabı ve tişörtler dağıtarak öğrencileri sevindirdi.

 
AKUT ailesi olarak, çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine verebileceğimiz her katkıya 7/24 hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

 


AKUT Basın İlişkileri Birimi

 


DESTEK VERENLER