22 Ağustos 2017 Salı 20:53
 
                  
 
 

AKUT ve AFAD birlikte bir işbirliği protokolü imzalamaya karar verdi.

Yurdun dört bir yanında gerçekleştirdiği ziyaretlere yoğun bir tempoda devam eden AKUT'un yeni Yönetim Kurulu, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevine getirilen, Türk Kızılayı eski Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu'nu Ankara'da ziyaret etti.

Ziyarete AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı'nın yanı sıra Genel Sekreter Meriç Kalamanoğlu Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Semih Emiroğlu, Sayman Aydın Koyuncu ve AKUT Ankara ekip lideri Mehmet Murat Boz katıldı.

AKUT ve AFAD'ın birlikte yapabilecekleri konuların görüşüldüğü ziyarette Mehmet Güllüoğlu, sivil toplum örgütünde edindiği deneyimlerden de yola çıkarak, bu örgütlerin önemini ve problemlerini çok iyi bildiğini belirtti. AFAD ve AKUT'un birlikte gerçekleştirecekleri çalışmaları, ülkemizin menfaatleri için bir an önce hayata geçirmeleri gerektiğini vurgulayan Güllüoğlu, her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Görüşmede iki kurum arasında, bir protokol hazırlanması için, gerekli çalışmaların yapılması yönünde fikir birliğine varıldı.

AKUT Ailesi olarak Dr. Mehmet Güllüoğlu'na teşekkürlerimizi sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.

 
AKUT Basın İlişkileri Birimi

 

 


DESTEK VERENLER