3 Eylül 2017 Pazar 11:58

Arama-kurtarma operasyonları ve iç eğitimlerinin yanı sıra  temel amacı toplumu bilinçlendirmek, afetlere dayanıklı bir Türkiye yaratmak olan, bunun için Temel Afet Bilinçlendirme Seminerleri düzenleyen AKUT'un sosyal sorumluluk bilinci ile tüm yurtta gerçekleştirdiği “ Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” Ağustos ayında da devam etti.

AKUT İzmir Ekibi:

AKUT İzmir ekibi, 02 Ağustos 2017 tarihinde, Orçelik firmasında 36 katılımcıya "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

AKUT Eskişehir Ekibi:

AKUT Eskişehir ekibi, 08 Ağustos 2017 tarihinde, Odunpazarı Belediyesi tarafından  45 yaş ve üstü bireylerin yaşam kalitesini artırmak için Emek Mahallesi Zümrüt Park içine inşa edilen Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde 14 vatandaşımıza,"Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

12 Ağustos 2017 tarihinde ise, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi Atölye Çalışmaları kapsamında 24 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

AKUT İstanbul Ekibi:

AKUT İstanbul ekibi, 15 Ağustos 2017 tarihinde, Garanti Filo Yönetim Hizmetleri A.Ş.'de 100 kişiye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

AKUT Seferihisar Ekibi:

AKUT Seferihisar ekibi, 21 Ağustos 2017 tarihinde, İzmir Kaya Termal Otel'de 16 Teos Rotary Kulübü üyesine  "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

AKUT ekipleri, ‘’BİLİNÇ HAYAT KURTARIR ‘’ sloganı ile yurdun dört bir yanında, her yıl ortalama 2.000 ücretsiz oturumda yine ortalama 100 bin vatandaşımıza “TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ’’ vermektedir.

AKUT Basın İlişkileri Birimi


DESTEK VERENLER