5 Kasım 2017 Pazar 23:19

Arama-kurtarma operasyonları ve iç eğitimlerinin yanı sıra temel amacı toplumu bilinçlendirmek, afetlere dayanıklı bir Türkiye yaratmak olan; bunun için Temel Afet Bilinçlendirme Seminerleri düzenleyen AKUT'un, sosyal sorumluluk bilinci ile tüm yurtta gerçekleştirdiği “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” Ekim ayında da devam etti.

                                             

AKUT Kaş Kalkan ekibi, 26 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus ve Troya işbirliği ile Kaş Turizm Meslek Lisesinde 105 öğrenci ve 10 öğretmene ''Deprem Bilinçlendirme Semineri'' verdi.

                                              

AKUT Kaş Kalkan ekibimiz, 26 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus,ve Troya işbirliği ile İsmet Köroğlu Anadolu Lisesinde 260 öğrenci ve 12 öğretmene ''Deprem Bilinçlendirme Semineri'' vermiştir.

                                                       

AKUT Kaş Kalkan ekibi, 27 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık Ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus ve Troya işbirliği ile Mustafa Kocakaya Mesleki Teknik Lisesinde 34 öğrenci ve 2 öğretmene ''Deprem Bilinçlendirme Semineri'' verdi.

                                            

AKUT Kaş Kalkan ekibi, 27 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık Ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus ve Troya işbirliği ile Emin Kasapoğlu Anadolu Lisesinde 104 öğrenci ve 11 öğretmene ''Deprem Bilinçlendirme Semineri'' verdi.

                                          

AKUT Kaş Kalkan ekibimiz, 27 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık Ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus ve Troya işbirliği ile Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesinde 311 öğrenci ve 24 öğretmene ''Deprem Bilinçlendirme Semineri'' verdi.

                                            

AKUT Kaş Kalkan ekibimiz, 27 Ekim 2017 tarihinde, ''Doğal Afetlere Yönelik Farkındalık Ve Hazırlık'' projesi kapsamında Ulusal Ajans, Avrupa Birliği, Erasmus ve Troya işbirliği ile Kaş Meydanında halkın geniş katılımıyla "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

AKUT ekipleri, ‘’BİLİNÇ HAYAT KURTARIR ‘’ sloganı ile yurdun dört bir yanında, her yıl ortalama 2.000 ücretsiz oturumda, yine ortalama 100 bin vatandaşımıza “TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ’’ vermektedir.

AKUT Basın İlişkileri Birimi


DESTEK VERENLER