1 Aralık 2017 Cuma 12:09

AKUT AFET KOORDİNASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

AKUT Arama Kurtarma Derneği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve İstanbul İtfaiyesi’ni ziyaret ederek karşılıklı yapılacak işbirlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmede olası İstanbul depremi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması, operasyon sürecinde beraber çalışmanın daha etkili olacağı, yetiştirilecek eğitimli ve operasyona hazır kadro için eğitim planlaması gibi konular görüşüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Müdürü Ahmet Tunçsoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, AKOM Müdür Yardımcısı Ahmet Köse ve AKOM Planlama ve Operasyon Sorumlusu Mehmet Esmer ile AKUT Arama Kurtarma Derneği adına AKUT Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Burak Galip Akkurt, Yönetim Kurulu üyeleri Alper Tuna ve Semih Şengün, Operasyon Bölüm Sorumlusu Serkan Kaya, İstanbul Operasyonel Ekip Lideri Serhat Akbel ve Yerel İlişkiler Birim Sorumlu Yardımcısı Sezgi Akpınar katıldı. Yapılan görüşme İBB AKOM operasyon merkezinin gezilmesiyle son buldu.

 

AKUT Basın İlişkileri

 


DESTEK VERENLER