12 Ocak 2018 Cuma 01:44

AKUT Doğada Yaşam Kış Kampı ile Çocuklar Doğayla İç İçe

AKUT’un çocuklara yönelik olarak düzenlediği “Doğada Yaşam 2018 Sömestir Kış Kayak Kampı” için kayıtlar başladı.  

Her biri kendi alanında bilgi birikimine sahip 50’yi aşkın uzman eğitmen kadrosuyla Anne-Çocuk, Baba Çocuk, Kış Kampı, Yaz Kampı gibi doğada yaşam kampları düzenleyen AKUT, şimdi de bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen Doğada Yaşam 2018 Sömestir Kış Kayak Kampı için doğa tutkunu çocukları bekliyor.

AKUT Doğada Yaşam kampları birçok farklı etkinliğin bir araya gelmesi ile oluşuyor. Kampçılık, doğada yön bulma, navigasyon, ip sistemleri, kaya tırmanışı, flying fox, beden perküsyonu, drama, sabah sporu, oryantiring, afet bilinçlendirme semineri, yüzme, kayak-snowboard ve diğer su sporları başta olmak üzere birçok farklı etkinlik kamp programı içinde yer alıyor.

Dayanıklı toplumun temellerinin çocukluktan atılması ve doğayla iç içe yaşamın verdiği farkındalık ile doğaya saygılı bir nesiller yetiştirilmesini amaçlayan Doğada Yaşam kamplarından 2018 Sömestir Kış Kayak Kampı, 22-27 Ocak ve 29 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştiriyor. AKUT, kış kampında; kampçılık, ip sistemleri, macera oyunları, doğada yön bulma, gece yürüyüşü, kış koşullarında hayatta kalma, iglo ve kar mağarası yapma, kayak ve snowboard gibi eğitim ve aktivitelerle çocuklara doğada yaşamı öğretmeye, sevdirmeye devam ediyor. Davraz Dağı’nda 8-12 ve 13-17 yaş gruplarında olmak üzere aynı tarihlerde iki ayrı grup olarak düzenlenecek kampta çocuklar kendileri için organize edilen bir dağ evinde kalıyor.

Detaylı bilgi için:  http://www.akutdogadayasam.com

 


DESTEK VERENLER