8 Mart 2018 Perşembe 09:18

 

Yeni kurulan Bozok Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu, topluluk danışmanı Öğretim Görevlisi Tülay Hashemi ve AKUT Seminer Ekibi gönüllülerinin katılımıyla Yozgat Merkez Osmanpaşa Köyü İlk ve Ortaokulu'nda deprem bilinçlendirme semineri verdi.

49 ilkokul öğrencisi ile birinci oturumu, 39 ortaokul öğrencisi ile de ikinci oturumu yapılan seminerde; deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. İlginin yoğun olduğu seminerin ardından AKUT tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri, ilk yardım malzemeleri, çeşitli ufak hediyelerden oluşan çantalar tüm öğrencilere dağıtıldı.

Okul Müdürü Gökhan Sert, Bozok Üniversitesi öğrencilerinin böyle bir etkinliğe öncülük etmesinden ve kendi okullarının etkinlik kapsamında seçilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.


Osmanpaşa İlk ve Ortaokulu’ndaki etkinlikten sonra da AKUT Öğrenci Topluluğu üyelerine “Afet Bilinçlendirme Semineri” düzenlendi. Topluluk Başkanı Neziha Arıdal öğrencilerin topluluğa ve etkinliğe ilgisinden son derece memnun olduklarını ve üniversitenin tüm öğrencilerini kulüpte görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

 

 

 

 


DESTEK VERENLER