5 Nisan 2018 Perşembe 07:03

Arama-kurtarma operasyonları ve iç eğitimlerinin yanı sıra  temel amacı toplumu bilinçlendirmek, afetlere dayanıklı bir Türkiye yaratmak olan, bunun için Temel Afet Bilinçlendirme Seminerleri düzenleyen AKUT'un sosyal sorumluluk bilinci ile tüm yurtta gerçekleştirdiği “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” Mart  ayında da devam etti.

                  

AKUT Bodrum ekibi, 6 Mart 2018 tarihinde, Bodrum Mesleki ve Teknik Lisesi’nde 7 öğretmen ve 27 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

                 

AKUT Bodrum ekibi, 6 Mart 2018 tarihinde, Turgutreis Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi’nde 9 öğretmen ve 271 öğrenciye, Ortakent Mümtaz Ataman İlkokulu’nda 7 öğretmen ve 117 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

  

            

AKUT Bodrum ekibi, 14 Mart 2018 tarihinde, Mod İlkokulu’nda, 6 öğretmen ve 33 öğrenciye "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

  

AKUT ekipleri, ‘’BİLİNÇ HAYAT KURTARIR ‘’ sloganı ile yurdun dört bir yanında, her yıl ortalama 2.000 ücretsiz oturumda yine ortalama 100 bin vatandaşımıza “TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ’’ vermektedir.

 


DESTEK VERENLER