7 Mayıs 2018 Pazartesi 10:06

 

               

AKUT Ankara ekibimizin yararına düzenlenen “Gönüllüler Gözüyle” karma fotoğraf sergisinin açılışı, 27 Nisan 2018 tarihinde yapıldı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, AKUT Ankara Ekip Lideri Mehmet Murat Boz ve Kadraj Fotoğraf Topluluğu üyelerinin birlikte kurdele keserek yaptığı açılışa çok sayıda sanatsever katıldı.

Türkiye'nin farklı doğa güzelliklerini farklı çekim teknikleri ile birleştiren fotoğraf sanatçıları, birbirinden değerli fotoğraflarını AKUT'a destek olmak için sanatseverlerin beğenisine sundu. 27-30 Nisan tarihleri arasında Gazeteciler Cemiyeti binasında bulunan Medya Sanat Galerisi’nde sergilenen fotoğraflar, 14-21 Mayıs tarihleri arasında Ankara Barosu ASEM Sergi Salonunda ikinci kez Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Her iki sergiden elde edilecek geliri AKUT Ankara ekibine bağışlayacak olan Kadraj Fotoğraf Topluluğu’nun fotoğraf sanatçıları; Ayşe Koyutürk Açıl, Canan Dönmez, Çetin Atala, Dileknaz Biçer, Ergin Topcu, Halim Sedat Başer, Hakan Açıl, Hüseyin Çakıroğlu, Janset Görkem, Nebahat Yıldırım, Nevzat Ersoy, Nezir Aras, Orhan Köse, Okan Akyürek ve Selma Çakıroğlu’na destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

                              

 


DESTEK VERENLER