6 Haziran 2018 Çarşamba 20:57

       

AKUT Öğrenci Toplulukları’na 4 yıllık üye olan Eren Gürbüz geçen sene Ağustos ayında   Alaçam’da düzenlenen şenliklere katılmış, 21.00’a kadar alanda bulunanlara çadırlarını kurmak için yardım edip yemeğini yedikten sonra kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesinden gelen ihbar üzerine aramaya çıkan AKUT Bursa ve AFAD ekipleri ertesi gün  yaklaşık 100 metre yükseklikte uçurumun dibinde bulmuşlardı.

AKUT Öğrenci Toplulukları’na üye olan arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken diğer taraftan da anısına çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu 27-30 Nisan tarihleri arasında Manisa, Saruhanlı’nın Taşdibi köyü Bilgin Eker İlköğretim Okulu'nda çalışmalar yaptı.Gönüllülerimiz küçük binanın dış cephesi boyadı, dış cephe üzerine karikatür çizimleri yaptı, bahçe çiçeklendirdi ve temizledi, öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı

         

Uludağ Üniversitesi AKUT Öğrenci Topluluğu üyesi, köy okulları projelerinde rol alan, sevgili gönüllümüz Eren GÜRBÜZ'ün anısına kütüphane ve satranç odası kurulumu yaptı.

 

DESTEK VERENLER