7 Temmuz 2018 Cumartesi 04:33

                                    

3. yılında yeni yerinde, Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda, gerçekleştirilen Baba Çocuk Kampı, denizi ve ormanı içinde barındıran Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda çocuklara ve babalara unutulmayacak, her biri kendi alanında bilgi birikimi ve uzmanlığa sahip eğitmenler tarafından hazırlanan eğitim programıyla bir kamp düzenledi.

16-17 Haziran tarihleri arasında Kilyos Doğada Yaşam Okulu’nda düzenlenen AKUT Doğada Yaşam Baba Çocuk Kampı, şehir ortamında büyüyen çocukların babalarıyla birlikte zaman geçirirken doğayı da tanımalarını amaçlıyor. Çadır konaklamalı kampta, çocuklar babalarıyla doğa güzelliğinde birlikte vakit geçirdi, çoğu ilk defa çadırda kaldı. Doğada yön bulmayı, ateş yakmayı ve hayatta kalmayı öğrenen katılımcılar, doğa kamplarıyla ilgili eşsiz bir tecrübe kazandılar.

Özel olarak hazırlanan kamp alanında babalar ve çocuklar; kampçılık, ip-düğüm, doğada hayatta kalma ve doğada acil müdahaleler, afetlere hazırlık ve doğada barınak yapımı eğitimlerinin yanı sıra doğa ve gece yürüyüşleri, ateş başı etkinlikleri, deniz ve açık alan etkinlikleriyle hem eğlenceli vakit geçirdi,  hem de birçok yeni bilgi öğrendi.

   


DESTEK VERENLER