12 Eylül 2018 Çarşamba 01:31

                             

GENÇ AKUT’lular, 3 Ağustos 2018 Cuma günü Bodrum Belediyesinin Torba’daki ‘’Sokak Hayvanları Geçici Rehabilitasyon ve Barınma Merkezi’’ni ziyaret edip merkeze ihtiyaçları konusunda destek vermek için kendi harçlıklarıyla aldıkları mama ve hediyeleri götürdüler.

Merkezde bulunan birçok yavru ve yetişkin köpek hakkında Aytunç Kayrakçı tarafından bilgilendirildiler. Köpeklerin bulunduğu bölümler gezildi; geniş alanlarda yaşayan hayvanlar GENÇ AKUT’lularla sevgi dolu zamanlar geçirdi.

Aytunç Bey, GENÇ AKUT’lulara merkezlerine gelen hayvanların nereden ve ne şekilde geldiğini, merkeze giriş kaydı yapıldıktan sonra veteriner hekimler tarafından sağlık kontrollerinden geçirildiğini; hasta olanların tedavisinin yapıldığını, sağlıklı olanların sahiplenilecekleri zamana kadar geçici olarak misafir olacakları yerlere yerleştirildiklerinden bahsetti.

GENÇ AKUT’luların sorduğu soruları cevaplayan Aytunç Bey, en çok yazlıkçıların tatil dönüşlerinde kedi ve köpeklerini bırakıp gittiklerinden, bu yüzden de belli zamanlarda merkezlerine gelen kedi/köpek sayısının artışından bahsetti.

               


DESTEK VERENLER