8 Kasım 2018 Perşembe 18:19

AKUT Spor Kulübü Derneği Atletizm Branşı sporcularımız, 28 ve 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 95. yılını kutlamak için düzenlenen koşulara katılarak spor kulübümüzü başarı ile temsil etti. AKUT Spor Kulübü Derneği Dağcılık Branşı sporcularımız da, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ilgaz Dağı Küçük Hacet zirvesine tırmandı.

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Zeytinburnu Cumhuriyet Koşusu'na atletizm branşı sporcularımızdan Beril Bayraktar, Burhan Özkara, Emin Bayraktar, Eyüp Feyyaz Bilgiç, Hüseyin Çınar, İbrahim Çöp, Muammer Büyük ve Selahattin Çinkılıç katıldı.

Atletizm Branşı sporcularımız, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde düzenlenen Dudullu OSB Atatürk Koşusu'nda yer aldı. 29 Ekim 2018'de gerçekleştirilen 8 kilometrelik Atatürk Koşusu'na, atletizm branşı sporcularımızdan Beril Bayraktar, Emin Bayraktar, Eyüp Feyyaz Bilgiç ve İbrahim Çöp katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kocaeli Sekapark’ta gerçekleştirilen "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu”na da atletizm branşı sporcularımız katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm Federasyonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirdiği koşuda, AKUT Atletizm Branşı sporcularımızdan Hasan Sarışın ve Mehmet Çetin yer aldı.

Atletizm branşı sporcumuz Fatih Kocaman, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Cumhuriyetimizin 95. yılı ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun ise 96. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen 5. Kurtuluş Koşusu'na katıldı.

AKUT Spor Kulübü Dağcılık Branşı sporcularımızdan Esra Dilber, Özgür Çelik ve Tolga Yücel de, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, 2546 metredeki Ilgaz Dağı'nın Küçük Hacet zirvesine tırmandı.

 


DESTEK VERENLER