11 Mart 2019 Pazartesi 08:07

AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Branşı sporcuları 5 altın, 5 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 13 madalya ile 2. etabı tamamladılar. 15-17 Şubat 2019 tarihlerinde Sivas’ın Yıldız Dağı Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Snowboard 2. Etap yarışmalarına toplamda 16 sporcumuz katıldı.

Sporcularımızdan Esin İşçimenler ‘’15+ Bayanlar’’ kategorisinde ilk günü dördüncü olarak tamamlarken ikinci gün üçüncü gelerek bronz madalyayı boynuna taktı. Sporcumuz Can Kulaksızoğlu ise 2. etapta ‘’15+ erkekler’’ kategorisinde yarışan 63 sporcu arasında yarışmaları ilk gün 7., ikinci gün ise 9. olarak tamamladı. 

Yiğit Abacı’dan Altın Madalya

U15 kategorisinde yarışan sporcumuz Yiğit Abacı ilk gün 1. olurken diğer sporcumuz Efe Yücedal 2. gün ikinciliğe uzandı. Sporcumuz Nisa Özsoy U15 kızlar kategorisinde ilk gün 2. olarak gümüş madalya alırken ikinci gün altın madalya alarak birinci oldu. Aynı kategoride yarışan sporcumuz Lara Tekindur ise her iki günde de ikinci oldu ve gümüş madalya almaya hak kazandı. U13 erkekler kategorisinde yarışan sporcumuz Mirza Uçmazbaş ilk gün ikincilik elde ederek gümüş madalya aldı.

Her iki günde de U11 kızlar kategorisinde yarışan sporcularımızdan Naz Avşar birinci, Mira Tunca da ikinci olmuş, altın ve gümüş madalyaya hak kazanmışlardır. U11 Erkekler kategorisinde sporcularımızdan Emir Karabay ise ilk gün altın madalya alırken sporcumuz Kerem Süloğlu her iki günde de dördüncü olarak yarışları tamamladı.

AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Snowboard Branşımızda yarışan tüm sporcularımızı ve antrenörlerimiz Sevda Sayar ve Gamze Demirci’yi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. Ulaşım Sponsorumuz Pegasus’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

 


DESTEK VERENLER