11 Mart 2019 Pazartesi 08:12

Türkiye Kayak Federasyonu 2018-2019 Faaliyet Yılı A1 Ligi U18-21 ve Büyükler kategorileri Alp Disiplini 2. ayak yarışları 2 ayrı iniş olarak Büyük Slalom stilde 6 Şubat 2019 tarihinde Erzurum Palandöken Sway Pistlerinde gerçekleştirildi.

Pegasus Havayolları A.Ş.’nin ulaşım sponsorluğunda yarışan AKUT Spor Kulübü Kar Sporları branşı bu yarışmalara, İstanbul’dan 4, Kocaeli’den 2 olmak üzere toplam 6 sporcu ile katıldı. 

Yarışlar sonunda, her iki yarışta da U21 Kadınlar kategorisinde, İstanbul ili Sporcumuz Özlem Çarıkçıoğlu altın ve Tayra Tunca 3. olarak bronz madalyaları boyunlarına taktılar. Aynı kategorideki diğer İstanbul ili sporcumuz Melis Şişmanoğlu, ilk yarışı 7. , ikinci yarışı da 5. olarak tamamladı.

U18 Erkekler kategorisinde Kocaeli ilinden katılan başarılı sporcumuz Eren İşçimenler 1.yarışta gümüş, 2. yarışta altın madalya kazandı. Aynı kategoride Kocaeli sporcumuz Doruk Üstay, ilk yarışı 5. olarak tamamlayıp, 2.yarışta performansını arttırarak 3. olup bronz madalyaya uzandı. Bu kategorideki İstanbul ili sporcumuz Murat Şişmanoğlu ise ilk yarışta 4., ikinci yarışta ise 6. olarak yarışları tamamladı.

 


DESTEK VERENLER