8 Nisan 2019 Pazartesi 19:34

Arama-kurtarma operasyonları ve iç eğitimlerinin yanı sıra temel amacı toplumu bilinçlendirmek, afetlere dayanıklı bir Türkiye yaratmak olan, bunun için Temel Afet Bilinçlendirme Seminerleri düzenleyen AKUT'un, sosyal sorumluluk bilinci ile tüm yurtta gerçekleştirdiği “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” mart ayında da devam etti.

 

                        

AKUT Marmaris ekibi, 01 Mart 2019 tarihinde, Marmaris Atatürk İlkokulunda 705 öğrenci ve 27 öğretmene "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

                           

AKUT Marmaris ekibi, 4 Mart 2019 tarihinde, Turunç Saadet-Zeki Ünsal İlkokulu ve Ortaokulunda 130 öğrenci ve 7 öğretmene "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

                           

AKUT Marmaris ekibi, 7 Mart 2019 tarihinde, Marmaris Evrenpaşa İlkokulunda 13 öğrenci ve 1 öğretmene "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi.

 

                              Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

AKUT Marmaris ekibi, 08 Mart 2019 tarihinde, Çağdaş Bilim Anadolu ve Fen Lisesinde 50 öğrenci ve 4 öğretmene "Deprem Bilinçlendirme Semineri" verdi

 

AKUT ekipleri, ‘’BİLİNÇ HAYAT KURTARIR ‘’ sloganı ile yurdun dört bir yanında, her yıl ortalama 2.000 ücretsiz oturumda, yine ortalama 100 bin vatandaşımıza “TEMEL AFET BİLİNÇLENDİRME SEMİNERLERİ’’ vermektedir..

 


DESTEK VERENLER