22 Şubat 2020 Cumartesi 18:22

 

Türkiye Kayak Federasyonu Snowboard 1. Etap Yarışları (PSL Kategorisi) Kayseri’de 11-12 Ocak 2020 tarihinde yapıldı. AKUT Spor Kulübü Kar Sporları Branşı Snowboard Takımımızdan 13 sporcumuz, 20 ilden katılan 207 sporcu ile yarışarak toplamda 12 Madalya aldı.

 

Erciyes Hacılar Kayak Merkezinde 2 gün süren yarışların sonunda Esin İşçimenler U15+ Kadınlar, Naz Avşar U13 Kadınlar ve Arda Kuçbay U11 Erkekler kategorilerinde her iki günde de birincilik aldı. Efe Yücedal U15 Erkekler kategorisinde birinci gün, Mira Tunca U11 Kadınlar kategorisinde ve Lara Tekindur U15 kategorisinde  ikinci gün birincilik alarak kürsüye çıktı. U13 Erkekler kategorisinde yarışan sporcumuz Ali Kuçbay ise ilk gün ikincilik ve ikinci gün üçüncülük alarak madalya almaya hak kazandı.

 

U15+ Kadınlar kategorisinde rakiplerini geride bırakarak ilk gün beşinci, ikinci gün ise dördüncü sıraya yerleşen Nisa Özsoy ile U15+ Erkekler kategorisinde başarıyla yarışarak ilk gün altıncı, ikinci gün dördüncü olan Can Kulaksızoğlu’nu ve kendi kategorilerinde üst sıralarda yer alan sporcularımız Nil Çukurkaya, Âli Fuat Keçeci, Emir Karabay ve Can Cemil Telli’yi kutluyoruz.

 

 


DESTEK VERENLER