21 Mart 2020 Cumartesi 19:35

AKUT Denizli ekibimizin 25 gönüllüsüne ‘’Temel Seviye Kentsel Arama ve Kurtarma Eğitimi’’ verildi. 8-9 Şubat 2020 tarihlerinde tüm gün süren eğitimlerin teorik kısmında DEGİAD ev sahipliği yaparken uygulama kısımlarında Pasvak Şantiyesi ev sahipliği yaptı. Kentsel arama kurtarmada faydalanılan malzemeler ile kişisel koruyucu donanımların kullanımı, güvenlik ve tahliye prosedürleri, temiz kapak açma ile kırıcı ve delicilerle betonda geçit açma konularında eğitimlerini başarıyla tamamlayan gönüllüler, ileri seviye eğitimlerine Bodrum'da devam edecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz Doğan eğitimimizi ziyaret ederek eğitmenlerden ve AKUT Denizli Ekip Liderimiz Cengizhan Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
 
AKUT Kuşadası ekibimiz 11 Şubat 2020 tarihinde ekip içi ‘’Kentsel Arama ve Kurtarma Eğitimi’’ gerçekleştirdi.

01-02 Şubat 2020 tarihlerinde AKUT Bodrum ekibimizin ev sahipliğinde AKUT Bodrum, AKUT Denizli, AKUT İzmir, AKUT Kaş-Kalkan , AKUT Kuşadası, AKUT Manisa, AKUT Marmaris, AKUT Seferihisar ekiplerimizden 62 gönüllümüzün katılımı ile Kentsel Arama ve Kurtarma Eğitimi yapıldı.

 

01-02 Şubat 2020 tarihlerinde AKUT Kocaeli ekibimizin ev sahipliğinde AKUT Kocaeli, AKUT İstanbul, AKUT Bursa ekiplerimizden gönüllülerimizin katılımı ile ‘’Kentsel Arama ve Kurtarma Eğitimi’’ yapıldı.

 

DESTEK VERENLER