22 Haziran 2020 Pazartesi 11:24

Ülkemizde alınan Covid-19 tedbirleri doğrultusunda AKUT Arama ve Kurtarma Derneği temel eğitimlerine online şekilde devam etmektedir.

 

KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM EĞİTİMİ

AKUT Arama ve Kurtarma Derneği Mayıs ayı içerisinde 2 kez toplamda 458 gönüllünün katılımı ile "Online Kişisel Koruyucu Donanım Eğitimi" gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında gönüllülere arama ve kurtarma operasyonlarında ve özellikle kentsel arama ve kurtarma eğitim ve operasyonlarında kullanılan kişisel malzemelerin standartları ile ilgili bilgi verildi. 

 

İLETİŞİM EĞİTİMİ

AKUT Arama ve Kurtarma Derneği mayıs ayı içerisinde 2 kez toplamda 417 gönüllünün  katılımı ile "Online İletişim Eğitimi" gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında gönüllülere iletişim araçları ile bunların arama ve kurtarma operasyonlarında kullanılmasıyla ilgili bilgi verildi. 

 

TEMEL YANGIN EĞİTİMİ

AKUT Arama ve Kurtarma Derneği mayıs ayı içerisinde 2 kez toplamda 482 gönüllünün katılımı ile "Online Temel Yangın (Teori) Eğitimi" gerçekleştirdi. Eğitim kapsamında yangın, yangın türleri ve müdahale ediliş biçimleri, yangın tüplerinin çeşitleri, kullanımı, bakımı, kontrolü ile ilgili teorik bilgiler verildi.  


DESTEK VERENLER