ISAF FIRE 17. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL DURUM, ARAMA-KURTARMA FUARI

12 Temmuz 2013 Cuma 02:37

ISAF'ı yıllarca Güvenlik ve Yangın Fuarı olarak düzenledik. Fuarımız, ağırlıklı olarak elektronik güvenlik ve yangın sistem firmalarının katılımı nedeniyle, yangın malzemeleri, söndürücüler, acil durum ve arama-kurtarma alanlarında gerekli gelişimi gösteremedi. Ancak 2012 yılında yaptığımız düzenleme ile ISAF Fire başlığı altında, “Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma Fuarı'nı düzenlemeye başladık. Sektörden ve sektörle ilgili büyük bir kesimden gelen olumlu yaklaşımlar doğru yolda olduğumuzu bizlere gösterdi.

“Toplam Güvenlik Çözümü” konseptinde düzenlediğimiz ISAF'ın, 2013 yılında yaşayacağı büyümenin en büyük bölümünün Yangın, Acil Durum ve Arama-Kurtarma alanlarında olacağını düşünüyoruz. ISAF Fire'ın 2012 yılında yakaladığımız pozitif ivme ile 2013 yılında, sektörün büyük bir kısmını kucaklayan bir özellikte olmasını amaçlamaktayız.

Yine 2013 yılının sloganı olan  “gelişim”in de en önemli derecede yansıyacağı ISAF Fire, ülkemizde yıllarca farklı fuarlarda yer alan ve kendine ait ayrı bir fuarı olmayan Yangın, Acil Durum, Arama-Kurtarma firmalarını tek çatı altında toplayan, sektörün sorunlarının konuşulacağı, fikir ve önerilerin tartışılacağı, eğitimlerin verileceği etkinliklerin yer alacağı, heyecan verici bir fuar olacaktır.